Tecknad porr

Varför är tecknad porr så bra? Det finns flera orsaker, i den här vetenskapliga artikeln ska vi gå igenom några av dem. Dock måste jag säga att hentai är mycket mer än bara tecknad porr, det är en konstform.

Ingen utnyttjas

I tecknad porr är det aldrig någon som kommer till skada, eftersom karaktärerna på bilderna och i filmerna inte finns i verkligheten. Det finns faktiskt problem i porrindustrin där folk ibland utnyttjas och det är även vanligt med könssjukdomar i branschen.

Fantasin är det enda som begränsar

I vanlig erotik finns det ju faktiskt begränsningar för vad som går att genomföra, så är inte fallet när det är tecknat. Oavsett hur perversa dina fantasier är finns det säkert nån hentai som uppfyller dem. Det kan i och för sig också vara ett problem, det finns ju faktiskt sånt som är så omoraliskt att det inte ens förtjänar att tecknas. Så ligger det till på gott och ont.

Var hittar man nu den bästa tecknade porren?

Ja du, det är en svår fråga att svara på. Inte ens en gammal räv som jag kan komma med ett säkert svar. En sak är dock säker, om du testar någon av de här sajterna tror jag inte du blir missnöjd. Tyvärr måste man betala en slant för att få tillgång till det, det finns helt enkelt inget bra att få tag i gratis förutom ett litet bildgalleri eller en kort filmsnutt i taskig kvalitet här och där. Men det är å andra sidan inga stora summor det handlar om, jämför man med vad det skulle kosta att köpa filmer eller tidningar i butiker är de bra betalsajterna väldigt prisvärda och de uppdateras ofta.